.

Over Camping Wien

Camping Wien is gelegen aan de zuid oever van het Gardameer nabij de plaatsen Sirmione en Desenzano. Deze rustige familie camping is omgeven met natuur en biedt een prachtig uitzicht over het Gardameer. Door de vele bomen is de camping voorzien van vele schaduwrijke standplaatsen. Op Zoover wordt de camping met ongeveer een 7,5 beoordeeld. De camping valt vooral in de smaak bij gezinnen met jonge kinderen en wordt gewaardeerd om middelgrote formaat en rustige omgeving.

Zwembad & Strand

Voor wat verkoeling tijdens de warme zomer maanden kunt u terecht bij het zwembad op de camping. Deze familie camping is namelijk voorzien van twee zwembaden: een ruimzwembad en een kinderbad. Beide zwembaden worden omringt door een zonneterras met ligstoelen en parasols. Terwijl u aan het zwemmen bent kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het Gardameer. Het dragen van een badmuts is verplicht op deze camping. Voor meer water plezier kunt u terecht bij het publieke strand gelegen aan het Gardameer. Door de directe ligging van de camping aan het water is dit kiezelstrand makkelijk te bereiken voor de campinggasten.

Vertier & Vermaak

Deze kindervriendelijke camping heeft genoeg voldoende gecreëerd voor de kleintjes op de camping. Zo kunnen kinderen heerlijk hun gang gaan in de speeltuin of lekker zwemmen in het kinderbad. In de zomer maanden is er een professioneel en internationaal animatie team aanwezig om de kinderen te vermaken. Zij organiseren elke dag leuke activiteiten. De kleinsten op de camping kunnen elke dag tekenen, knutselen en spelletjes spelen tijdens de kidsclub en in de avond kunnen zij hun energie kwijt tijdens de mini disco. Ook is er een keer in de week een avond programma voor de kinderen.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op Camping Wien zijn:

–              Receptie
–              Bar en restaurant
–              Wifi (beperkt)
–              Supermarkt
–              Zwembad met apart kinderbad
–              Wasserette

Waar aan het Gardameer?

Camping Wien is gelegen tussen de grote plaatsen Sirmione en Peschiera. U bent met een wandeling binnen 15 minuten het centrum van het historische Peschiera del Garda. Deze plaats staat bekend om haar prachtige oude haven. Ook behoort deze plaats tot de Lugana-streek dat heerlijke witte wijnen produceert. Het bezoeken van een van de wijngaarden is zeker een aanrader!

Op het uiterste punt van het schiereiland van het Gardameer ligt het idyllische plaatsje Sirmione. Dit dorpje wordt gedomineerd door een eeuwen oude waterburcht die tevens is geopend voor bezoek. Vanuit Sirmione kunt u ook een boottocht maken langs de oude zwavelbronnen.

Vanaf het station in Peschiera kunt u ook makkelijk de trein pakken naar wat grotere steden gelegen rondom het Gardameer. Binnen 45 minuten bent u met de trein in het indrukwekkende Mantua. In het verleden was deze prachtige stad het culturele, artistieke en vooral muzikale centra van Noord-Italie. Sporen van dit rijke verleden zijn nog zeker te vinden in het Mantua van nu. Hier kunt u genieten van architecturale schatten, renaissance stadsbeelden schitterende paleizen.

Wilt u deze camping  boeken? Kijk dan eens op: