.

Over Camping Spiaggia D’Oro

Camping Spiaggia D’Oro is gelegen aan de zuidkant van het Gardameer op loopafstand van het historische plaatsje Lazise. Deze mooie terrassen camping is voorzien van een zwembad complex en een langzaam aflopend strand. Door de vele bomen beschikt de camping over vele schaduwrijke plekken. Op Zoover wordt de camping met ongeveer een 7,5 beoordeeld. Deze familie camping wordt vooral gewaardeerd om haar kindvriendelijkheid en haar prachtige glooiende omgeving.

Zwembad & Strand

Deze gezellige familie camping beschikt over een waar zwemparadijs. De camping beschikt over twee prachtige ruime zwembaden, een kinderbad voor de kleintjes op de camping en een paar glijbanen, whirlpool en een fontein. De zwembaden worden omgeven door diverse ligbedden en parasols waar u heerlijk kunt genieten van de zomerse zon. De waakzame badmeesters zorgen ervoor dat u uw kinderen zorgeloos hun kunt laten gaan in het zwembad. Op deze camping is het niet verplicht om een badmuts te dragen.

Voor meer water plezier kunt u terecht bij het unieke strand die met een aflopend pad vanaf de camping te bereiken is. Hier vindt u een van de weinige zandstranden van het Gardameer wat volledig is afgeschermd. Hier kunt u aan het water genieten van een ontspannen atmosfeer. Bij de Beach Bar kunt terecht voor een een hapje en een drankje. Op het strand nabij het dichtstbijzijnde dorp heeft u de mogelijkheid om kano’s en waterfietsen te huren.

Vermaak & Vertier

Op camping Spiaggia D’Oro vindt u een internationaal zorgvuldig geselecteerde animatie team die de kinderen bezig zullen houden met leuke spelletjes, sport toernooien en andere activiteiten. Ook in het grote zwembad zullen er leuke activiteiten plaatsen vinden. Hier kunt u meedoen aan bijvoorbeeld aquarobics, toernooien en nog meer aquatisch vermaak. In de avond organiseren zij leuke avondshows voor jong en oud. Desondanks er vaak in de avond muzikale optredens worden georganiseerd, zal de volume van het geluid nooit hinderlijk zijn, uit respect voor uw privacy en rust. Ook kan iedereen van jong en oud ook zelf activiteiten ondernemen. Zo beschikt de camping over een aantal sportvelden waar u sporten zoals tennis, voetbal, volleybal, basketbal en petanque kunt spelen. Of u kunt uw energie kwijt in de fitness ruimte op de camping.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op Camping Spiaggia D’Oro zijn:

–          Receptie
–          Bar
–          Italiaans restaurant
–         Supermarkt, Bazaar & Kiosk
–          Wifi (Beperkt en tegen betaling)
–          Zwembad met apart kinderbad

Waar aan het Gardameer?

Camping Spiaggia D’oro is gelegen aan de zuid oever van het Gardameer nabij het pittoreske plaatsje Lazise del Garda. Met een ontspannen wandeling langs het strand bent u binnen vijf minuten in het historische centrum van een van de mooiste dorpjes van het Gardameer: Lazise. Dit prachtige plaatjes met vele middeleeuwse sporen was vroeger een van de belangrijkste handelssteden van Europa.

Het historische centrum is meerendeel autovrij. Op de pleinen en straatjes vindt u meerdere gezellige trattoria’s, restaurantjes, gellateria’s en winkeltjes. Een van de mooiste gedeeltes van dit stadje is de ‘Lungo Lago’. Op deze prachtige boulevards bevinden zich meerdere restaurants waar u van een heerlijk typisch Italiaans gerecht kan genieten onder het genot van vino rosso.

Bent u aan wat verkoeling toe tijdens de warme zomermaanden? Dan kunt u terecht bij Canevaworld. Dit park is voor de echte waterratten en waar zwemparadijs. Of als u zin heeft in wat spanning en avontuur kunt u naar een van de grootste pretparken van Italië: Gardaland.