Golfen Gardameer

Italiƫ heeft een zacht en mild klimaat, daardoor is het een land waar uitstekend gegolfd kan worden. Zeker in de regio rondom het Gardameer. Wanneer u graag een balletje slaat en u wilt dat ook eens in het buitenland doen, dan kunt u dit uitstekend realiseren door te golfen op verschillende plekken aan het Gardameer. U verzekert zichzelf dan van een prachtige omgeving, waar u eindeloos met uw familie of vrienden een potje golf kunt spelen. Er zijn voldoende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen, om een fijne tijd met elkaar te hebben.

Diverse plaatsen om te golfen

Zo kunt u bijvoorbeeld golfen in Bogliaco. In 1912 is deze golfbaan al aangelegd. De ligging van de baan is perfect, want wanneer u aan het golfen bent, heeft u tegelijkertijd een prachtig uitzicht over het Gardameer. Poiano Resort is ook een interessant gebied voor golfers. In dit resort zijn 9 verschillende golfbanen te vinden. Deze zijn speciaal ontworpen door architecten. Binnen een omtrek van 35 kilometer zijn er verschillende golfbanen te vinden waar u zich uitstekend kunt vermaken tijdens uw vakantie aan het Gardameer.

Verschillende golfclubs aan het Gardameer

Juist voor de sportieve vakantieganger, is golfen aan het Gardameer zeker aan te raden. De golfbanen die er te vinden zijn aan het Gardameer, bieden voldoende uitdaging voor een avontuurlijke vakantie. Een aantal golfclubs zijn bijvoorbeeld Arzage Golf Club, Circolo Golf Bogliaco en Garda Golf Country Club. De heuvels rondom het Gardameer zijn namelijk een ultieme plek om te golfen. Het is zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan deze golfclubs. U zult zich er namelijk geen moment vervelen, maar met veel plezier een balletje slaan met uw familie en vrienden.

Golf Residence in Castelnuovo del Garda

U kunt er ook voor kiezen om er een gehele golfvakantie van te maken. Wanneer u bijvoorbeeld een vakantie boekt bij Golf Residence, dan boekt u appartementen op een vakantiepark dat gelegen is naast een golfbaan. De omgeving is heel erg groen en uitermate geschikt voor grotere groepen mensen. Ideaal dus wanneer u met uw vrienden een golfvakantie wilt boeken. Het park met golfbaan ligt in Castelnuovo del Garda. Het is een prima plek om volop te genieten van een avontuurlijke golfvakantie aan het Gardameer!