.

Over Camping Rolli

Camping Rolli is gelegen aan de west kant van het Gardameer op loopafstand van het plaastsje Manerba del Garda. De camping wordt beheerd door een Italiaans Familie. De camping is van een klein formaat en kent daardoor een intieme sfeer. De vele loofbomen op de camping zorgen voor schaduwrijke plekken. Door het kleine formaat van de camping is er in de zomer geen animatie team aanwezig. Op Zoover wordt deze camping ongeveer met een 8 beoordeeld. De camping wordt vooral gewaardeerd door de mooie en rustige ligging en is zeer geliefd om de gemoedelijke sfeer.

Zwembad & Strand

De camping is voorzien van een zwembad en een apart kinderbad. Naast de zwembaden staan ligbedden en parasols. Het dragen van een badmuts is niet verplicht op deze camping. Op slechts 500 meter vanaf de camping bevindt zich een kiezelstrand. Hier vindt u ook gezellige pizzeria’s en restaurantjes aan het water.

Vertier & Vermaak

Op camping Rolli kunt u genieten van de rust en ruimte. Door de kleinschaligheid van de camping is er tijdens het gehele camping seizoen geen animatie team aanwezig. De camping is voorzien van een apart voetbal- en volleybalveld. Verder bevindt zich op de camping een klein speel veldje en een tafeltennis tafel.

Belangrijke voorzieningen:

de volgende voorzieningen vindt u op camping Rolli:

–          Meertalige receptie
–          Restaurant
–          Bar
–          Zwembad met apart kinderbad
–          Wasserette
–          Wifi (tegen betaling)

Waar aan het Gardameer?

Camping Rolli ligt aan de west kant van het Gardameer op loopt afstand van het historische plaatsje Manerba del Garda. Op een paar kilometer afstand bevindt zich Rocca di Manerba in dit natuurgebied kunt u de rots heuvel tot aan de eeuwen oude burcht beklimmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer.

Vanaf de camping kunt u gemakkelijk het Gardameer ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar de wekelijkse markt in Padenghe sul Garda of pak de boot vanuit Porto Torchio naar bijvoorbeeld Sirmione. Op dit prachtige schiereiland kunt u het lekkerste ijs van het Gardameer proberen of ruïnes uit de Romeinse tijd beklimmen.

Als u toe bent aan wat verkoeling en u wilt eens wat anders dan zwemmen in het zwembad op de camping of in het meer dan kunt u altijd naar het nabij gelegen waterpark Caneva! Dit is een groot park met veel (steile) glijbanen, zwembaden en diverse attracties.

Wilt u deze camping boeken? Kijk dan op: