.

Over Camping Europa Silvella

Camping Europa Silvella is gelegen aan de west kan van het Gardameer. De camping heeft genoeg schaduwrijke plekken en standplaatsen in de warme zomermaanden. De camping is direct gelegen aan het meer. Hier kunt u heerlijk kunt vertoeven op het strand. De camping wordt op Zoover met ongeveer een 7 beoordeeld. Deze camping wordt vooral gewaardeerd door gezinnen met kleine kinderen.

Zwembad & Strand

Camping Europa Silvella heeft twee zwembaden waarvan de bodem gemaakt is van zacht materiaal dat loop af wat ideaal is voor de kleintjes. Daarnaast is er nog voor de allerkleinsten een kinderbadje. Tevens heeft de camping voor de grotere mensen een whirlpool. Langs de zwembaden staan ligbedden. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij de snack/pool bar. Een badmuts is verplicht.

De camping is direct aan het strand gelegen van het prachtige Gardameer. Hier kunt u heerlijk vertoeven op het privé kiezelstrand van de camping. U heeft ook de mogelijkheid om uw gehuurde boot aan te leggen aan de privé pier van de camping.

Vermaak & Vertier

In de zomer maanden is er een animatie team aanwezig om de kinderen te vermaken. Zij organiseren diverse sport wedstrijden en leuke avond shows voor jong en oud. Als ouders graag wat vrij tijd willen kunnen zij met een gerust hart hun kinderen achterlaten bij de miniclub van het animatie team. Op de camping bevinden zich meerdere sportvelden. Er is onder andere een jeu de boules veld, een voetbal veld en een volleybalveld. Verder zijn er nog mogelijkheden om op de camping te tennissen, tafel tennissen en om te fitnessen. Voor de kleine kinderen is er een speeltuin. Natuurlijk kunnen de kinderen ook elke avond lekker mee dansen tijdens de minidisco.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op camping Europa Silvella zijn:

–              Receptie
–              Bar en restaurant
–              Pizzeria
–              Wifi (tegen betaling)
–              Fietsenhuur
–              Zwembad met apart kinderbad

Waar aan het Gardameer?

Camping Europa Silvella is gelegen aan de west oever van het Gardameer. Vanuit de camping worden er vaak boottochten georganiseerd. De camping ligt op twee kilometer afstand van het idyllische plaatjes San Felice del Benaco. Hier kunt u een van de omliggende wijn- en olijfgaarden bezoeken. Hier kunt u ook een middeleeuws kasteel bezoeken uit de 14e eeuw. Aan de voet van deze ruïnes kunt u een mooi plekje voor een picknick vinden.

Op 16 kilometer afstand van de camping ligt Salò. Deze prachtige badplaats met zijn indrukwekkende boulevard is zeker een aanrader! Bezoek een van de restaurants gelegen aan het water en geniet van het betoverende uitzicht over de baai van Salò onder het genot van een vino rosso.

Op een niet al te lange afstand van de camping ligt de stad Brescia. Deze provinciehoofdstad heeft veel geschiedenis en cultuur te bieden. Als u geïnteresseerd bent in andere grote steden zoals Verona, Venezië of Milaan, dan kunt u de trein vanaf Desenzano pakken. Dit treinstation ligt op 17 kilometer afstand van de camping.

Wilt u boeken? Kijk dan op: