.

Over Camping delle Rose

Camping delle Rose is gelegen aan de zuid oever van het Gardameer ongeveer twee kilometer van het idyllische plaatsje Lazise del Garda en is makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Deze gezellige familie camping is voorzien van vele ruime en schaduwrijke plekken. Naast de ruime zwembaden is de camping ook voorzien van diverse sportvelden. Compleet met speeltuin en minigolf baan. Op Zoover wordt de camping met ongeveer een 8 beoordeeld. De camping wordt vooral gewaardeerd om haar kindvriendelijkheid en prachtige locatie.

Zwembad & Strand

Camping Delle Rose is voorzien van een waar zwemparadijs. De twee ruime zwembaden die zich bevinden op de camping zijn voor zien van twee glijbanen, een whirlpool en een kinderbad. Verder bevindt zich op het park een waterval met rotsen. De zwembaden zelf worden omgeven door ligbedden en parasols waar u heerlijk een boek kunt lezen en kunt genieten van de zomerse zon. Tijdens het zwemmen kunt u genieten van een prachtige omgeving. Als u van het zwemmen trek heeft gekregen kunt u bij de bar genieten van een hapje en een drankje. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder het toezicht van een volwassene gebruik maken van het zwembad.

Vanaf de camping kunt u zo naar het zandstrand toe lopen. Hier kunt u bij het meer heerlijk van de zon genieten. Het meer als zeer toegankelijk. Er bevinden zich namelijk weinig rotsen. Ook kinderen kunnen makkelijk het meer in lopen. De bodem wordt namelijk langzaam dieper. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de langsvarende boten. Zij zijn namelijk niet toegestaan in het zwemmers gedeelte.

Vermaak & Vertier

Camping Delle Rose beschikt tijdens het midden en hoogseizoen over een professioneel en internationaal animatie team. Zij zullen hun best doen om de kinderen op de camping een onvergetelijke zomer te bezorgen. Het animatie team zullen de kinderen naar leeftijd in groepen indelen. In de buurt van het zwembad bevinden zich vele mogelijkheden tot vertier en vermaak. Hier bevindt zich namelijk het hart van de animatie team. Zij organiseren vele leuke activiteiten en sporttoernooien voor het hele gezin.

Ook de camping bevindt zich ook een speeltuin onder andere voorzien van glijbanen, schommels, klimrekken en een kabelbaan. De speeltuin bevindt zich in een omheinde omgeving zodat de kinderen hier zorgeloos kunnen spelen. Naast de speeltuin bevindt zich ook enkele sportvelden op de camping. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op het voetbal-, en volleybalveld. Op het hieromheen gelegen grasveld kan worden gebadmintond, gefrisbeed en andere spellen worden gespeeld. Voor de tennis liefhebbers zijn er ook twee hardcourt tennisvelden.Verder vindt u ook een minigolf baan, tafeltennis tafels en een fitness ruimte, voor zien van professioneel fitnessapparatuur, op de camping.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op camping Delle Rose zijn:

– Receptie
– Winkel
– Restaurant (met afhaal mogelijkheden), bar en pizzeria
– Bar bij het zwembad
– Kiosk bij het strand
– Bazar
– Sportvelden en fitness ruimte
– Wifi
– Pinautomaat

Waar aan het Gardameer?

Camping Delle Rose is gelegen aan de zuid oever van het Gardameer nabij het pittoreske Lazise del Garda. Dit vestingstadje is makkelijk via het strand te voet te bereiken. Hier vindt u het imposante kasteel, uit de 11e eeuw, omringt door de oude stadsmuur compleet met torens en kantelen. Ook vindt u hier een indrukwekkende romaanse kerk uit de 12e eeuw waar u prachtige fresco’s kunt bewonderen. Langs de oever van het meer bevindt zich een gezellige boulevard ‘Lungo Lago’ waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Vergeet ook zeker niet het sfeervolle haventje van Lazise te bezoeken. Hier kunt u genieten van heerlijke visgerechten bij een van de restaurantjes gelegen aan de haven.

Op ongeveer 30 kilometer afstand van de camping ligt de historische stad Verona. Bezoek het wereldberoemde balkon van Julia en verklaar uw eeuwige liefde voor uw partner op de muur ernaast. Of bezoek Piazza Bra en bewonder het prachtige eeuwen oude Arena waar u in de zomer een opera kunt bezoeken. Of maak uw kinderen blij met een bezoek aan het grootste pretpark van het Gardameer: Gardaland en als u verkoeling zoekt tijdens de warme zomer kunt u terecht bij Canevaworld.