.

Over Camping Garda Village

Garda Village is een groots opgezette camping gelegen aan de zuid oever van het Gardameer dichtbij het schiereiland Sirmione. De camping heeft een groen en parkachtig karakter en is zeer kindvriendelijk. De camping beschikt over diverse ruime schaduwrijke plaatsen en wordt omgeven door rust en natuur. Op Zoover wordt de camping met ongeveer een 7,5 beoordeeld. De camping wordt vooral gewaardeerd om haar prachtige ligging en kind vriendelijkheid.

Zwembad & Strand

Camping Garda Village beschikt over een groot zwembad complex met diverse baden waaronder een kinderbad. Het dragen van een badmuts is verplicht op de camping. Vanwege de directe ligging aan het Gardameer, heeft de camping haar eigen privé strand voor camping gasten. Op de camping heeft u de mogelijkheid om diverse watersporten te beoefenen. U kunt bijvoorbeeld kano’s en waterfietsen huren. Een echte waaghals kan er ook windsurfen of het meer verkennen met een waterscooter.

Vertier & Vermaak

Camping Garda Village is voorzien van diverse sportvelden en speelruimtes. Zoals een tennisbaan en een veld voor voet,- en volleybal. Op de camping vindt u ook tafeltennis,- en billiards tafels, een mini golf parkoers en een speelhal waar de jeugd zijn energie kwijt kan. Voor de kleinste op de camping is er een speeltuin. De camping biedt ook de mogelijkheid om fietsen te huren waarmee u makkelijk naar het historische plaatsje Sirmione kan fietsen.

In het hoogseizoen is er op de camping een professioneel animatie team aanwezig. Elke dag hebben zij een vol schema ingepland met activiteiten voor jong en oud. Voor de kleinste op de camping organiseren zij dag de kids club. Hier kunnen kinderen lekker hun gang gaan. In de avond kunnen hun energie kwijt tijdens de minidisco. Voor de jeugd worden er sport toernooien georganiseerd. Ook organiseert het animatie team optredens voor jong en oud waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op camping  Garda Village zijn:

–              Meertalige receptie
–              Supermarkt
–              Restaurant en bar
–              Wifi (tegen betaling)
–              Wasserette
–              Zwembad met kinderbad

Waar aan het Gardameer?

Camping Garda Village is gelegen aan de zuid kant van het Gardameer. De camping ligt net buiten het centrum van het historische schiereiland Sirmione. Deze middeleeuwse stad wordt gedomineerd door de eeuwen oude waterburcht die open is voor bezoek. Vanuit het centrum van Sirmione kunt u ook de boot pakken en zo een tour om het schiereiland te maken en de zwavelbronnen te bezoeken.

Wat verderop ligt het plaatsje Desenzano del Garda. Iedere dinsdag ochtend wordt hier een markt gehouden. Hier vindt u onder anderen Italiaanse lekkernijen, souvenirs, kraampjes met kleding en lederwaren. Elke zondag van de maand (behalve in augustus) wordt er in Desenzano een antiekmarkt gehouden en behoort tot de beste van Italië.

Ongeveer 20 minuten van de camping met de auto vindt u ‘Il Leone di Lonato’. Dit schitterende winkelcentrum bestaat uit meer dan 120 winkels verdeeld over twee verdiepingen. Hier zult u verschillende populaire en lokale merken aantreffen. Als u bent uitgeput van het shoppen kunt u heerlijk ontspannen in de foodcourt van het winkelcentrum, terwijl u van een vers gemaakte pasta geniet.

Wilt u deze camping boeken? Kijk dan eens op: