.

Over Eurocamping Gardameer

Eurocamping Gardameer is gelegen aan de oost kant van het Gardameer dicht bij heet historische plaatsje Lazise. Deze terrassencamping is van groot formaat met moderne voorzieningen en talloze schaduwrijke plekken en standplaatsen. De camping wordt op Zoover met ongeveer een 7 beoordeeld. Eurocamping Gardameer wordt vooral gewaardeerd om haar prachtige centrale ligging en kind vriendelijkheid.

Zwembad & Strand

Eurocamping is voorzien van een groot zwembad met een kindergedeelte. Tevens beschikt het zwembad over fonteinen en jacuzzi’s. Het zwembad wordt omgeven door een zonneterras met ligstoelen en parasols. Voor wat verfrissing kunt u terecht bij de bar die overdag en in de avond is geopend. Het dragen van een badmuts is verplicht op deze camping. Door de directe ligging aan het Gardameer heeft Eurocamping haar eigen privé zandstrand voor haar gasten dat zich over de volle breedte van de camping uitstrekt. Het strand beschikt ook over een boothelling waar u uw boot kunt aanmeren.

Vertier & Vermaak

Naast het zwembad en het strand zijn er nog veel meer mogelijkheden tot vermaak op Camping Eurocamping. Zo beschikt de camping over meerdere sportvelden. U kunt hier bijvoorbeeld volleyvallen en tennissen. Voor de kleintjes op de camping is er een speelweide met toestellen waar zij nieuwe vriendjes kunnen maken. Eind augustus vindt er festival plaats op de camping dat in het teken staat van het rijke Italiaanse eten en muziek.

In de zomermaanden is er op de camping een professioneel en internationaal animatie team aanwezig. Zij zullen er alles aan doen om de kleinsten op de camping de tijd van hun leven te geven. Zij organiseren o.a. (water) sporten en spellen en knutsel en teken activiteiten. Elke avond kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt tijdens de minidisco. In de avond organiseert het animatie team ook ook voorstellingen voor jong en oud. Zoals bijvoorbeeld playbackshows waar de kinderen aan kunnen meedoen.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op Eurocamping Gardameer zijn:

–          Receptie
–          Restaurant
–          Supermarkt
–          Bakkerij en slagerij
–          Zwembad

–          Wifi (tegen betaling)

Waar aan het Gardameer?

Eurocamping Gardameer is gelegen aan de oost oever van het Gardameer gelegen in Pacengo tussen de toeristische plaatsjes Lazise en Peschiera. Lazise staat bekend als een echte middeleeuwse stad. Zodra u binnenkomst wordt u omringt door sporen uit het verre verleden. Zo kunt u hier een eeuwen oude kerk, stadsmuren en een kasteel bewonderen.

Het historisch centrum, wat grotendeels autovrij is, is voorzien van talloze trattoria’s, restaurants en boetiekjes. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de haven van Lazise. Hier staat de San Niccolò kerk die stamt uit de twaalfde eeuw. In deze middeleeuwse kerk bevinden zich diverse fresco’s die toe te schrijven zijn aan de school van Giotto.

Ten zuiden van de camping ligt het plaatsje Peschiera del Garda. Dit pittoreske plaatsje is een van de meest populaire plekken van het Gardameer. Ook in Peschiera zijn er veel monumenten uit het verleden te vinden. Binnen de ommuring van Peschiera vindt u een prachtig centrum voorzien vele trattoria’s en winkeltjes. Het meest indrukwekkend gedeelte van dit schilderachtige dorpje is zeker Viale Cordigero. In deze autovrije straat, gelegen aan het kanaal van Peschiera, bevinden zich diverse restaurants waar u heerlijk kunt van een primo piatti en een vino rosso.

Wilt u deze camping boeken? Kijk dan eens op: