.

Over Camping Eden

Camping Eden is gelegen in de baai van Salò aan de west kant van het Gardameer en ligt vrijwel direct aan het water. De vele olijfbomen verspreid over de familiecamping zorgen voor schaduwrijke plekken tijdens de warme zomer maanden. De camping wordt op Zoover met ongeveer een 8 beoordeeld. De camping wordt vooral gewaardeerd om de rustige en mooie omgeving.

Zwembad & Strand

Eden heeft twee ruime zwembaden met spectaculaire waterglijbanen. Een glijbaan is maar liefst 60 meter. Daarnaast is er ook nog een apart kinderzwembad voor de kleintjes. Naast alle zwembaden bevinden zich zonneterrassen met ligbedden. Badmutsen zijn verplicht.
Camping Eden heeft ook een privé kiezelstrandje met een privé steiger en een geweldig uitzicht over het meer.

Vermaak & Vertier

Op de camping bevinden zich meerdere sportvelden. Deze velden bieden de gelegenheid om te tennissen, voetballen en volleyballen. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij zich kunnen vermaken. In de zomermaanden is er een animatie team aanwezig om de kinderen voor de kinderen. Zij organiseren voor de hele dag leuke activiteiten voor het gezin. In de zomer zijn er ook avondshows voor jong en oud. En natuurlijk kunnen de kinderen elke avond lekker mee dansen met het animatie team tijdens de minidisco.

Vanuit de camping worden er ook excursies georganiseerd zoals boottochten naar diverse toeristische plaatsen gelegen aan het Gardameer met haar plaatselijke weekmarkten. Ook worden er bus excursies georganiseerd naar grote steden zoals Verona en Venetië.

Belangrijke voorzieningen

Op Camping Eden vindt u de volgende voorzieningen:

–          Receptie
–          Zwembad met glijbanen en apart kinderbad
–          Restaurant/Bar
–          Mini-supermarkt
–          Wasserette
–          Wifi (tegen betaling)

Waar aan het Gardameer?

Camping Eden is gelegen in de baai van Salò aan de west-oever van het Gardameer. Een halve kilometer van de camping ligt het plaatsje Portese. Dit pittoreske dorpje met zijn smalle typisch Italiaanse straatjes en gezellig trattoria’s staat bekend om zijn vis restaurants in de haven van Portese. Vanaf de haven kunt u met de boot vrijwel elke plaats gelegen aan het Gardameer bezoeken zoals Sirmione, Bardolino en Garda. Kaartjes voor de boot kunt u makkelijk kopen op de pier.

Minder dan vijf kilometer van Camping Eden ligt San Felice del Benaco. Dit idyllisch plaatsje staat vooral bekent om de vele omliggende wijn- en olijfgaarden. Hier kunt u ook een middeleeuws kasteel bezoeken uit de 14e eeuw. Aan de voet van deze ruïnes kunt u een mooi plekje voor een picknick vinden.

De amusementsparken van het Gardameer zijn ook makkelijk te bereiken vanaf Camping Eden. U bent met de auto binnen ongeveer 50 minuten bij Gardaland. Nabij gelegen ligt het waterpark Caneva. Een groot park met veel (steile) glijbanen en verschillende zwembaden.

Grotere steden kunt u makkelijk bezoeken met de auto of de trein. Met de auto bent u binnen een uur in Verona. Als u liever wilt reizen met de trein dan kan dat vanaf Desenzano. Dit treinstation ligt op 19 kilometer afstand van de camping. Vanuit hier kunt a gemakkelijk reizen naar Milaan, Bergamo en Venetië.

Deze camping boeken? Kijk dan op: