Over Camping Butterfly

Butterfly is gelegen in een rustig gebied bij Peschiera del Garda aan het Gardameer en is gelegen in een groene omgeving. Het is geen al te grote camping, met een gemoedelijke sfeer. De camping wordt op Zoover ongeveer met een acht beoordeeld. Vooral de ligging – direct aan het Gardameer – wordt als pluspunt gezien.

Zwembad & Strand

Het zwembad is prima, maar niet enorm groot. Een badmuts is verplicht. Bij het zwembad is een apart kinderbad aanwezig. Via de foto’s op deze pagina krijgt u een beeld. De camping ligt direct aan het mooie Gardameer en heeft de beschikking over een eigen kiezelstrand op korte loopafstand (200 tot 300 meter van de camping).

Vermaak en Vertier

Camping Butterfly is voorzien van enkele velden waar u verschillende sporten kunt beoefenen. Camping Butterfly is ingericht naar de behoeften van de kinderen die op de camping verblijven. Zo heeft de camping een eigen speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken en is er een ruimte waar men games kan spelen. In het hoogseizoen verblijft er ook een animatieteam op de camping die voor verschillende activiteiten zorgt waar de kinderen aan mee kunnen doen. Ook is er in het hoogseizoen live muziek op de camping en kan meedoen aan danslessen.

Belangrijke voorzieningen

De belangrijkste voorzieningen op camping Butterfly zijn:

–    Receptie
–    Winkel
–    Restaurant en bar
–    Pizzeria
–    Wifi
–    Fietsverhuur

Waar aan het Gardameer?

Butterfly ligt in de zuid-oostpunt van het Gardameer en letterlijk om de hoek van Peschiera del Garda. Een wandelingetje langs het water en de afgemeerde bootjes richting Peschiera is zo gemaakt. In Peschiera vindt u volop winkeltjes en leuke restaurantjes.

Niet ver van de camping ligt attractiepark Gardaland. Ook Gardaland is eventueel per voet te bereiken. Gardaland is het grootste attractiepark van Italië. Hier kunt u dus met gemak een hele dag plezier beleven.

Bij Gardaland hoort ook een spectaculair waterpark. Ook het nabij gelegen Canevaworld heeft een waterpark. Het zwembad bij Camping Butterfly is dus  weliswaar niet zo groot, maar voor de waterratten zijn er dus genoeg alternatieven.

Wie naar een grotere stad wil, kan vrij snel in Verona zijn. Met de auto kost dat ongeveer een half uurtje. Een andere mogelijkheid is om vanuit Peschiera del Garda de trein te nemen naar Verona. De trein doet er ongeveer een kwartier over.

Boek nu!

Wilt u Camping Butterfly reserveren. Kijk dan bij de volgende aanbieders. Vooral het aanbod van Roan kunnen wij aanbevelen.

Bent u op zoek naar alternatieve campings voor Camping Butterfly? Camping Del Garda ligt direct naast de camping en is grootschaliger opgezet. Een vergelijkbare camping qua opzet aan het Gardameer is Baia Verde.