Park Jungle Adventure

Een bezoek aan Park Jungle Adventure mag niet ontbreken tijdens uw vakantie naar het Gardameer. Uw kinderen zullen er de tijd van hun leven hebben. Park Jungle Adventure ligt bij het plaatsje San Zeno en is vooral bekend geworden door het bomen beklimmen. Er zijn diverse avontuurlijke activiteiten te ondernemen in dit attractiepark.

Dromen worden werkelijkheid

Elke jongen droomt er van om als Robin Hood te zijn. Misschien uzelf ook wel toen u nog klein was en de films op televisie zag. Wat had u graag in zijn schoenen gestaan! Meisjes dromen misschien al heel lang van Tarzan en wie weet heeft u met uw hele gezin wel eens gekeken naar de avonturen van Indiana Jones. In Park Jungle Adventure komen al deze avonturen tot leven. Er zijn diverse mogelijkheden om het avontuur op te zoeken in dit veelzijdige park. Houd u er wel rekening mee dat er enigszins fysieke inspanning van u en uw kinderen wordt gevraagd.

Grenzen verleggen in Park Jungle Adventure

Het Park Jungle Adventure is er niet om stil te zitten. U en uw kinderen worden voor verschillende uitdagingen gesteld. Er zijn diverse parcoursen uitgezet waaraan u kunt deelnemen. Zelfs voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om actief deel te nemen. Klimmen, klauteren en abseilen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft elke route of parcours een bepaalde moeilijkheidsgraad in zich. Durf samen met uw kinderen uw grenzen te verleggen en ga de uitdaging aan. Zowel u als uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben.

Avonturen beleven

U bent op een frisse en gezonde manier vakantie aan het vieren tijdens een trip naar Park Jungle Adventure. Natuurlijk vraagt het enigszins om fysieke inspanning, concentratie en inschattingsvermogen, maar u zult zeker geen spijt hebben wanneer u een parcours heeft afgelegd. Het zal u een hoop nieuwe energie opleveren. Breng daarom een bezoek aan dit avonturenpark en geef uw kinderen de tijd van hun leven. Met elkaar mag u trots zijn op wat u die dag heeft bereikt. Park Jungle Adventure is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.