Canevaworld

In de buurt van Lazise ligt het uitgebreide Canevaworld attractiepark. Dit park is onderverdeeld in vier werelden, die voor elke bezoeker voldoende vertier bieden. Canevaworld is dankzij de uiteenlopende attracties geschikt voor bezoekers van elke leeftijd en tijdens uw verblijf aan het Gardameer is een bezoek aan Canevaworld een echte aanrader.

Om het overzichtelijk te houden voor bezoekers is het park onderverdeeld in vier werelden: een uitgebreid Aqua Paradise Park, Movies Studio Park, Medieval Times en Rock Star Café. Het Aqua Paradise Park en de Movies Studio Park beslaan het grootste oppervlak en liggen direct naast elkaar. Alle werelden worden met elkaar verbonden door het aangrenzende Rock Star Café. Medievial Times is eveneens op hetzelfde terrein te vinden.

Aqua Paradise Park

Dit is het grootste waterpark aan het Gardameer met tal van attracties, zodat het hele gezin kan genieten van een dagje in, op, onder en rondom het water. De exotische planten en voldoende schaduwplekken zorgen voor verdere ontspanning. Er is de Stukas, een 30 meter hoge en 100 meter lange waterglijbaan, waterjump voor de avonturiers die een ritje van de waterglijbaan durven te combineren met een sprong in het zwembad en de Typhon. Dit zijn slechts enkele van de vele, soms gedurfde waterglijbanen waarover het park beschikt. Speciaal voor kleine kinderen is er de Coral Bay (een kinderbad) en de Pirates Lagoon, een kinderzwembad met houten piraten figuren. Wilt u liever tot rust komen? Dan kunt u gebruik maken van het jacuzzibad, de Idro Relax. Duikvoorstellingen worden gegeven in de Bermuda Abyss.

Movies Studio Park

Direct naast het waterpark draait alles om films in de breedste zin van het woord. Hier vinden doorlopend spectaculaire stunt shows plaats, de Hollywood toren die een vrije val garandeert, waarbij men tijdens de val op de rug gedraaid wordt, een spectaculaire Top Spin met vijf verschillende ritprogramma’s en nog veel meer. Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van Hollywood kan plaatsnemen in een wagentje en een ritje maken. Daarnaast zijn de achtbaan en 5-D simulator bijzondere attracties van dit park.

Medieval Times

Dit restaurant combineert eten met afwisselende shows, waarbij de Middeleeuwen en ridders centraal staan. Terwijl u geniet van uw maaltijd vindt voor uw ogen een heus riddergevecht plaats.

Rock Star Café

Direct grenzend aan het water- en filmpark grenst het Rock Star Café waar een uitgebreide keuze aan fastfood te vinden is. Het eten, drinken, de muziek en de sfeer zijn volledig Amerikaans georiënteerd.