Gardaland

Wanneer u een vakantie heeft geboekt aan het Gardameer met uw kinderen, dan moet u zeker een bezoek hebben gebracht aan Gardaland. Dit attractiepark ligt in het plaatsje Castelnuovo del Garda. Dit attractiepark bestaat al sinds 1975 en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het is dan ook niet voor niets het meest populaire attractiepark in Italie. Tijdens uw vakantie aan het Gardameer kunt u er dan ook niet omheen en zult u met uw kinderen er een dagje op uit moeten om zo te genieten van de diverse attracties die er in het park te vinden zijn.Volop attracties in Gardaland

In Gardaland zijn in totaal 32 attracties te vinden. Daardoor is er voor iedereen wel een attractie te vinden die hem of haar zal aanspreken. Een van de laatste attracties die is is toegevoegd in Gardaland is de attractie Raptor. Dit is een achtbaan die in 2011 is geplaatst in het attractiepark en wordt ook wel het paradepaardje van Gardaland genoemd. Wanneer u nog nooit in een achtbaan heeft gezeten, dan moet u deze achtbaan zeker eens uitproberen. Het is een van de vijf achtbanen die er totaal in het park te vinden zijn.

Een veelzijdig en divers attractiepark

Naast deze achtbaan er nog diverse andere attracties te vinden die een bezoek meer dan waard zijn. Twee van de oudste attracties in het park zijn bijvoorbeeld Rio Bravo en Trans Gardaland Express. De eerstgenoemde attractie is een dorpje uit het Wilde Westen dat is nagebouwd. Wanneer uw kinderen dol zijn op indianen en cowboys dan zal dit zeker een leuke attractie zijn om te bezoeken. Wilt u graag een tocht maken door Gardaland zelf? Dan kan dit met de laatstgenoemde attractie. Deze trein gaat het hele park rond.

De populairste achtbaan in Gardaland

Wanneer u van lef en uitdaging houdt, dan moet u de populairste attractie van Gardaland zeker geprobeerd hebben. Sequoia Adventure is een achtbaan waarin bezoekers veelal ondersteboven hangen. Vooral de opbouw van de achtbaan is opmerkelijk. Ook Palablu is een aanrader. Dit zal vooral uw kinderen aanspreken. Bij deze attractie wordt een dolfijnenshow opgevoerd. Er zijn dus volop mogelijkheden om er een leuk dagje uit van te maken in Gardaland. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben en natuurlijk kunt u zelf ook af en toe een attractie bezoeken.